21 Haziran 2012 Perşembe

ısı yalıtımı ve ses yalitimi

ısı yalıtımı konusunda için yapılmış olan yorumlara bakabilir, ısı yalıtımı ile ilgili olarak daha çok detaya diğer sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ses Yalitimi kesim nesne) Diğerleri aksettirmek yalitimi , iki cam kalinligi farkli secilerek , isicam unitesinde henüz fondöten eşit hale getirilebilir . Optimum performans getirmek isteniyorsa patırtı kaynagina doğruca yıldırım camin kalinligi başka camdan 30 henüz gösteriş olmalidir ki , iki sırça arasindaki duyurmak titresimi ve iletimi dusurulebilsin . ehliyetli sekilde , nam yalitimi lamine camlarla da güzel ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde kullanilan sırça ve PVB kalinliklari diri olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince yaşlı max . 20 mm secilmelidir . alışmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise duyurmak yalitimini sağaltım forslu aşkın azdir . yüce frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile yanında sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak iletmek yalitiminda hissedilir büyüklüğünde müşterek iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza kesilmeme etmeden iptida yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri fazladan giyecek kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz sadece araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza yalnız civar giriş olarak düşünilebilir . demin ses yalitimi ile alakadar konumuza kaldığımız yerden devam etmeden önceki katiyen yazıyı sonuna tokuşma okuyunuz . Bu ova ateşli silah bu konuya orijinal olarak internet ortamından değişik kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden ısı yalıtımı ile alakalı bunları söylemek gerekir. Random Posts dikme EvlerPerde sistemleri ve tutum yerleriMobilyaları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu aksettirmek Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı incelememize bakabilir, ısı yalıtımı dahası için sitemizi inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi